Zdeněk Kloboučník

Muslimští muži mají vyšší hladinu testosteronu

21. 01. 2017 18:50:17
... a proto je vhodné, aby se i turistky v islámských zemích oblékaly cudně. Je v jejich zájmu nevytáčet do agresivity rozmnožovací potenciál arabských mužů.

To jsem se v nedávném televizním pořadu dozvěděl od Hakima Amdouni, který v pořadu diskutoval. Hned se na něj sesypala lavina nesouhlasu, že touha líbit se, patří k ženské přirozenosti. To nakonec dokazovala i jedna z muslimek, která, ač v šátku, měla make up jak Elizabeth Taylorová v americkém velkofilmu Kleopatra a přiznávám, že jí to slušelo. Přesto, ač Evropan, mám pro argument pana Hakima pochopení, protože i my, v totáči dospívající a zrající, jsme si něco podobného prožili.

Protože sexuální revoluce byl americký výmysl, bolševik rozhodl, že socialistická žena se k tomu nesníží. A tak na titulních stránkách časopisů v padesátých letech letěly traktoristky, a přadleny s košilemi upnutými ke krku. Přesto se i v té době erotického temna cestičky našly. Dnes je to jinak, ale tehdy byly v módě takové fikaně špičaté podprsenky a chlapci a chlapi ani nemuseli moc startovat svojí představivost, která dokreslila vše, co knoflíčky košil a blůzek skrývaly.

Jednou se na Matějské pouti ve Fučíkárně objevil hrad hrůzy v jehož spodní části jako bonus byl na třech plátnech promítán striptýz. Hrůzu „Hradu hrůzy“ chlapi proběhli naprosto bez zájmu, aby už byli u těch pláten s nahotinkami. Dnes by se na to nikdo nekoukal, ale tehdy nás museli vytahovat ven málem za flígr, aby mohli přijít další zvědavci. V osmašedesátém se ve varieté u Nováků objevil i živý striptýz, ale ten „Normalizátoři“ hned, jak se dostali k veslu zakázali a dál hlídali, aby socialistický dělník neměl roupy. Musím přiznat, že se jim to i dařilo. Seriál Žena za pultem byl hodně sledovaný a snad jako bonus přidali jednou i lehce postelovou scénu jedné prodavačky s nějakým technikem ze státního podniku. Jenže to už přišli s křížkem po funuse.

Objevily se videorekordéry a myslím, že videokazety se sexem byl tehdy hodně lukrativní byznys, byť státem potíraný. Tehdy si asi soudruzi na politicko- výchovné správě ÚV KSČ řekli „kucí, balíme to, tady se nedá kloudně pracovat“. A možná někteří z nich šli domů a tam si ty prasárničky taky pustili.

Ještě jednu etapu jsme si museli prožít, než se to uklidnilo. Hned po „Sametovce“ kdo chtěl prodat časopis, musel na titulní stránku dát obrázek s erotickým nábojem. Reklama, časopisy, kam se tehdy člověk podíval, samá nahotinka.

Když státní banka oznámila, že si každý může vyměnit koruny za západní měnu, hodně lidí toho využilo a ze zvědavosti si udělali víkendový výlet ke kapitalistickým sousedům. Četl jsem, že v Rakousku do některých sexshopů museli pouštět český zvědavce po částech, jaký o to byl zájem. No a dnes už je to minulost až taková, že se mi ani nechce výše psaným řádkům věřit.

Pane Hakime, já Váš názor na tuto problematiku nehájím, projevil jsem jen pochopení. Můžete Vy projevit pochopení pro dědečka, který má třináctiletou vnučku? Totiž daleko více mě pobouřil vámi prezentovaný názor, že menstruující dívka, byť devítiletá, se stává v pojetí islámu ženou.

Přiznávám, připustil jste, že v devíti letech je to brzy, ale co dvanácti, třináctileté manželky ve vašem světě, to už jste se odsoudit neodvážil a přitom vypadáte jako docela slušnej chlap.

Autor: Zdeněk Kloboučník | karma: 36.29 | přečteno: 1714 ×
Poslední články autora