Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M28i66l16a57n 36R79a13d36e35k

17. 2. 2015 18:57

mate bohuzel pravdu, ono se ale nechce ani "bojovat" proti kriklounum, treba tem islamskym, zatim se na vic nezmuzou nez na to citit se urazene a kricet, a protestovat. Pravda, obcas nekdo vezme kalacha, ale tech je malo. A aby nekriceli tak se jim jde na ruku. A jak bychom asi pochodili proti armade?

Proto kazdy spravny Evropan se na nepritele usmiva a pokukuje na nebe kde uz jsou ty zatracene americke stihacky? Kde jsou americti vojaci? (aby na ne mohli nadavat co si to dovolujou, neni radno drazdit nepritele, jak tu kremlbotky rikaji - nedrazdete hada bosou nohou)

1 2
možnosti
LH

L19u57k69á39š 94H14á22b60a

17. 2. 2015 18:07

Naskýtá se otázka, za čí ideály a zač bojovat? Jsem gaučový povaleč, křesťaň, se zbraní manipulovat umím, fyzičku mám dobrou. Ale mám jít krvácet za zaorálka, babiše, sobotku nebo zemana? Za merkelovou za koho? Suverenita a hrdost republiky je dávno tatam. Nejsme nic jiného než kolonie mocností. Paralela s CK mocnářstvím je imho zřejmá. Za prohnilou monarchii (nyní eu) se prostě bojovat nechce a já to naprosto chápu.

9 0
možnosti
VM

V85l91a10d90a 33M33u85s12i55l

17. 2. 2015 17:16

Ten článk se opírá o neznalost literatury a neznalost dějuin. Pokud   si  přečteme třebva Nikola  Šuhaj loupežní / Olbracht/ byl ten Nikola   hrdina.

   Ovšem ve  skutečbnistu to byl zloděj a vrah!!

1 0
možnosti
TH

"What is democracy?

What is democracy?

It got something to do with young men killing each other"

--Metallica

K tématu:

Taky bych nešel se zbraní v ruce proti Rusku. Nemyslím si, že něco takového je zapotřebí, a pokud dojde k situaci, kdy to bude požadováno, tak to bude selhání jen a jen politiků EU. 

EU by si měla hledět vlastních věcí a měla by hledět na vlastní prosperitu . Součástí toho jsou i dobré vztahy se sousedy, kterými je překvapivě i Rusko. Myslel jsem si, že toto století by již mohlo být stoletím bez válek, ale někteří lidé udělají pro větší výdělky cokoliv. Klidně zničí celé země (Lybie, Irák, Sýrie, Afgánistán, Ukrajina atd atd...), jen, aby jejich továrny na zbraně vydělaly víc. Aby někdo neprosadil celosvětové obchodování s ropou v Eurech. nejvýhodnější měna světa nebyla Euro. Aby EU nebyla samostatná...

Ale asi jsem se spletl. Euro mělo nakročeno velmi dobře. Ale....i EU politici nedokázali Kaddáfího podpořit, když chtěl změnit dolar za Euro, radši ho vybombardovali. Radši dělají smlouvy zajišťující USA prakticky jednostranně výhodné smlouvy. Radši zaříznou významnou část obchodu s Ruskem, aby se obrat obchodu mezi Ruskem a USA zvýšil....radši proti sobě poštvou vlastní sousedy. To mi fakt hlava nebere, za koho kopou...za NÁS asi ne?

Na Ukrajině se vytváří soustavně záminka na útočnou válku proti Rusku. Takovou nepodpořím a radši zemřu v odvetném atomovém bombardování doma na židli za PC. 

Kdyby se EU politici radši zaměřili na obranu hodnot EU před muslimským světem, před ořezáváním našich práv ve prospěch přivandrovalců, před ničením našich měst barbary...Proč si v EU připadám jako v protektorátu USA, namísto abych si připadal jako ve velmoci? EU na to měla...A svoji šanci zahazuje.....z toho mi je smutno

8 6
možnosti
JS

Mohu se zeptat kdo dle Vás překročil čí hranice????

2 0
možnosti
PJ

Pokud vím, tak pravým důvodem byla úvaha, že by mohli být nasazeni na východní Ukrajině. To při idiocii našich politiků nelze vyloučit. Nač však chodit do války pro zájmy někoho z druhé strany zeměkoule? Nebo snad proto, aby důchodci, pejskaři, domácí kutilové a zahradníci dřepěli u compu a dělali "válečnou strategii"?;-)

3 2
možnosti
JL

Kterou z velmocí zajímá podělaná armáda 5milionovýho Slovenska? Proti SSSR sice postavili dvě divize, ale nevím o tom, že by něco vyhráli. ;-D

1 0
možnosti
VM

V22l79a78d53a 41M60u86s92i93l

17. 2. 2015 17:15

Náhoodou, neznáš   dějiny. Slovensko vyhlásilo Americe  válku/ za Hitlera/

  Ten válečný stav nebyl dodneška zrušen

0 1
možnosti
JF

J55a66n 65F83r21o30l61í70k

17. 2. 2015 15:02

Když odhlédneme od situace na Ukrajině. Švýcarsko má léta dobře propracovaný systém domobrany. Pravda, tady nelze každému muží svěřit samopal, protože by se v hospodách vystříleli. Holandsko zase pořádá pravidelná cvičení civilní obrany. Stále nezapomínají jak jim Němci vybombardovali Roterdam.

5 0
možnosti
JC

A za koho bojovat? Za Porošenka, Jaceňuka, Babiše nebo Kalouska? Za cizí banky, které posílají na české důchodce exekutory? Za solární barony a za ekopošuky?

16 5
možnosti
SB

Jestli si myslíte, že pod Putinem by to bylo lepší, tak to tedy ani náhodou!

6 2
možnosti
OJ

Pane Kloboučníku, unikl vám podstatný fakt, totiž že Slovenští muži zdůvodnují svoje "vyhýbání" tím, že nechtějí bojovat konkrétně na Ukrajině. Obraně své vlasti se vyhýbat nechtějí, jen nechtějí jít střílet - pokud by věci dospěly až tam - na kluky z východu Ukrajiny, kteří nikam nepronikají, nic nedobývají... jen drží lajnu před svými domovy. Možná si dokonce Slovenští muži představují jak by se cítili, kdyby bylo jejich odtržení bráněno v roce 92 silou. Ale to už spekuluji. ;-)

14 3
možnosti
MK

Přesně toto jsem chtěl napsat. Myslím si, že obdobná situace by nastala i u nás. Jen málo lidí by bylo ochotno se zapojit do agrese a jít umírat někam na "Východ" pro šťastný život US kapitálu. Jen se obávám, že ti militantní, co se rekrutují z řad tzv. sluníčkářů, pravdoláskařů, havloidů a rusofobů si představují, že by válku vyhráli v "pražské kavárně" u kafíčka či něčeho ostřejšího nebo v mainstreamovém TV studiu před mikrofony a kamerami, v lepším případě. u obrazovky PC.  Žvásty se válka nevyhrává.

7 2
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik