Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J78i69ř27í 74L20i51b35e82r

20. 9. 2016 21:32

Můj nápad se asi neujme, ale kdyby ano, připojím ještě varování. Ty pamětní desky dělejte z plastu, ty mosazné se ztrácejí.

---------------------------------------------------------------------------------

Ano a karma R^

0 0
možnosti
PK

Znal jsem člověka, který byl bohatě zabezpečen ze Západu a přesto pracoval. S trochou nadsázky vždy říkal - to víš, v Tuzexu chleba neprodávaj ...

Jinak - pracovní povinnost by dnes potřebovali desetitisíce, možná i víc. Ale pracovat s nimi by bylo většinou utrpení.

3 0
možnosti
Foto

Po podespání dokumentů v Helsinkách bylo možné stíhat za komunistů osobu, že nechodí práce, jenom tehdy, pokud se prokázalo, že tím, že nechodil do práce ohrozil výrobu. To oznámení a zdůvodněn měla psát továrna. Té se to nechtělo psát a takovou osobu raději kryla. Prostituky si našly pasáka a toho si na oko vzaly. Ten řádně pracoval a když jeho manželku chytlo VB prohlásil, že manželku uživí a nepřeje si aby pracovala. Takže i té se nic nestalo. Protituky každé končufta poučily, že pokud je chytí VB, tak má povědět, že se mezi nimi jednalo o sex dobrovolný a on ji za to nic nedal. Takže i tady to bylo mínus. Další možnost pro protitutku bylo sehnat si práci uklizečky. Ty pracovaly večer, když úřednice odešly. Takže nebyl problém sehnat si ženu, která si ráda přivydělala a pod jejím jménem šla uklízet. Samozřejmě plat byl její to ji prostitutka předala. Když byl vrátný štoura stačilo mu dát na pivo a byl klid. Pak bylo lehké uplatit posudkového lékaře a vyběhat si důchod.

1 0
možnosti
ZH

Já jsem za bolševika na pracovní povinnost nadával a s kamarády to probíral.

0 0
možnosti
SN

:-)......Víte, že se mi to moc líbí? Už ́tenkrát si dovedli zařídit někteří nepřizpůsobiví, jak se praví dnes, invalidní důchody, samozřejmě za bakšiš a pak pře tuzexem prodávali bony . Kdo ho neměl musel pracovat protože....bez práce, nejsou koláče ! R^R^R^

1 0
možnosti
RE

Taky mám z té doby ,,pokřivený charakter", tedy asi navždy zafixováno, že ,,práce" je něco s lopatou, krumpáčem, kleštěma, případně s volantem:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik