Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete, že doufáte, že AB provede změny k lepšímu. Zatím nic takového neudělal, přesto by mě zajímalo, jaké konkrétně změny očekáváte Vy.

2 0
možnosti
ZK

Lepší správu věcí veřejných. Moje potomstvo mě vytáhlo na cyklotýden do Rakouska. Když jsme se vrátili, já se tak styděl.

Volby jsou za dveřmi, přesto je ještě čas na korekci. Poradíte-li mi, když ne AB, tak kdo, budu rád. Přiznám se ale, že radu nečekám. Všiml jsem si, že bojovníci proti ANO vědí koho ne, a tip koho jo nemají, nebo se to stydí napsat.

0 0
možnosti
SL

Oblíbenost AB u zaměstnanců mi připadá tak trochu jako demagogie. :-P

Dal bych to do kategorie hesel před volbami.

Můj otec měl příbuzné ve Zlíně a za komunistů, když měl někdo hloupé narážky na kapitalistu T.Baťu, tak měl 50% šanci dostat přes hubu. A to se tehdy lidé báli udavačů. Na Baťu ale dopustit nedali ...

1 0
možnosti
ZK

Nenapsal jsem, že Andrej Babiš je u svých zaměstnanců oblíben, napsal jsem, že s nimi má zřejmě korektní vztah.Jako demagogii to nepovažuji, vycházel jsem z informace v Reflexu a to není časopis, který by "kopal" za AB.

0 0
možnosti
JK

Nejen prohlášením "všeci kradnů" je sofistikovaně využito psychologie davu, kde každý jedinec si myslí, že on zrovna to není (nebo, že jemu se na to nepřijde), ale soused, ten jistě krade jak straka. Tahle iluze funguje až do prvního zásahu a těch zásahu už bylo spousta, ale jen do nevinných, nebo malých zlodějíčků. Ti velcí jsou pořád v pohodě. Proto přibývá odpůrců každým dnem a u voleb se to sečte.

Čtyři roky Babiš postupuje podle manuálu StB a v budoucnu bude každý z nás buď práskač, nebo zloděj. Co je na tom lepšího nevím, ale asi doufáte v něco co nastat nemůže.

Volit můžete koho chcete, jen si uvědomte, že v tomhle systému nemůžete čtyři roky vzít svůj hlas zpět a vymlouvat se, že jste důsledky hlasování netušil, v případě Babiše nelze. O čem se mu zdá se ON ráčil vyjádřit a je to horor, hlavně pro malé daňové poplatníky, co tu hromadu nařízení a pokut nedokáží "ojebat" (slovy premiéra).

3 0
možnosti
JZ

Myšlenková vyprázdněnost se vyskytuje i ve Vašem blogu, hned ta první v odst. 3, od druhé věty. jen obecné floskule.

Pro mne je AB naprosto nevolitelný, ne kvůli jeho bohatství, dotacím či dokonce Čapímu hnízdu, ale kvůli jeho možná až chorobné touze po moci a demontáži demokracie, jak uvádí pan Pavlík níže. Za ty 3 roky, co se podílel na vládě, se moc nepředvedl.

6 0
možnosti
MS

Já bych u voličů ocenil větší nároky,než jen volbu "proti staré gardě",protože takhle to vypadá,že jsou stádo tupých volů,kteří proti staré gardě klidně zvolí i šimpanze.

Ve sněmovně se hezky ztratí.Bude papat banánky a hezky se aklimatizuje v tom mafiánském,zlodějském prostředí,do kterého si i kopne.Horší to pak bude s nějakými složitými rozhodnutími a přijímáním odpovědnosti za ně.

Nejlepší vtip z celého článku je cituji: Platí daně v Česku. Asi jste nepostřehl,za co je kromě hnízda ještě kritizován. Ale jo,takhle to přesně odpovídá jeho voličské základně. I když na konci vysvětlujete,že se mu nesnažíte dát svatozář už jste se prozradil.

5 0
možnosti
Foto

Babišův Agrofert získal na dotacích od státu a od EU 1,533 miliardy a na daních zaplatil1,505 miliardy korun. O tom, kdo dostane dotace rozhodoval Babiš, jako minstr financí a nepotřeboval k tomu souhlas vlády.RvRv

3 0
možnosti
PB

Podle diskuze se zdá. že tento Váš blog stojí za zamyšlení a vážnou reakci.

Moc se omlouvám, že já v něm vidím jen rozblemcanou stolici.

2 0
možnosti
Foto

R^

,,Proč do tý politiky lez?" Inu, asi i proto, že se rozhodl přestat podporovat kde koho, neb takřka všem, kromě KSČM, přispíval i sponzorsky, což jistě ani u něho nebylo z čirého entuziazmu, ale toliko z ryzího pragmatizmu;-) Ovšem poté, co si vykalkuloval svá ,,má dáti/dal", došel k závěru, že je lépe přispívat sám sobě, tak toho nechal, a založil si partaj vlastní;-D Takže nelhal s tím, že jej de facto zrodily samotné tzv. tradiční strany:-)

4 0
možnosti
MB

Vaši citaci, považuji za fatální omyl a je četně omílaná veřejností ! : "Podniká, platí daně v Česku, jeho podniky dávají lidem práci". AB nepodniká - Jde o typického akvizičníka, ktedrý skupuje již dříve fungující firmy. Ten počet 250, pak nepochybně fascinuje. Žádná pracovní příležitost ovšem takto vytvářená není - nehledě na nějaké zlepšení mzdy jeho zaměstnanců ! Proč by byl v Daňových rájích, nebo bral mzdu z ministzerstva financí, když je přijme přes Dotace ! Pak to co vrací státu - daně - ve srovnání se svým vejvarem - Je vysoce plusové ! Ideální pole k optimalizaci - velký se účelově zmenší - pak se zase za 5 let zvětší a hnízdo je zde ! Je to obratné, ano, ale přínos to pro Vás - pro mne - pro ČR nemá absolutně žádný ! ... :-)

8 0
možnosti
JP

J12a15n 97P39a96v22l71í83k

20. 8. 2017 18:47

Hlavní problém A. Babiše není v jeho bohatství nebo podvodech. Hlavní je, že pohrdá demokratickými instituty a chce změnit systém. Ten současný systém se jmenuje parlamentní demokracie. Tu chce A. Babiš, a koukám, i někteří diskutující zde, zrušit. Ten nový systém se nazývá totalita, jehož produktem je nesvoboda. Takže ano, ti, kteří tohle nepochopili, jsou politicky negramotní, jiné přiléhavé slovo v tomto kontextu použil pan autor v textu.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS