Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud z "tendenční" ČT přejdete na Barrandov (nějak jsem nepostřehl, že by jste ho označil jako tendenční), tak si, podle mého názoru, moc nepomůžete, spíš pohoršíte.

Ale... vaše věc.

0 1
možnosti

Proc zrovna na Barrandov? Mate jeste par jinych moznosti pro alternativiho divaka.

0 0
možnosti
Foto

Mě se líbí, jak Babišova vláda (byť v demisi) a Poslanecká sněmovna "makají"!!! Mají důležitá témata: "demokraté" mají Zemana a novičok, Piráti tolerovaní "marjánky", sám Babiš 2 tolerovaná piva pro vodáky! To jistě konečně rozetne gordický uzel tristního stavu našeho vývoje a ukončí ve zbytku roku trvající roční bezvládí a bezcestí naší vnitřní politiky.

1 0
možnosti

Je to tak, publicistika na ĆT je čím dál horší (ale to trvá už řadu let, zřejmě od té doby co dostal Moravec kartáč, proč řeší sporné kauzy ve svých Otázkách - to jr tak 5 let?), čím dál tendenčnější, jak se říkalo za komnunistů - tehdy to znamenalo, že tendenční je to správné umění, dramaturgie je totálně nudná a to všude, není už na co koukat. Moravec už je 100%ně probruselský, a nikdo s tím nic nenadělá. Jílková se sice snaží to zachránit, ale je to chaotička a dramaturgie jejího pořadu je taky nuda sama.

2 3
možnosti

No pane Kloboučník opěvovat stanici Barrandov to je tedy silná káva. Vlastně se tam nic neděje jen to jede furt dokola, kdykoliv něco hledám a projíždím ovladačem nabídku programů tak narazím na všech stanicích na stejné pořady a obličeje. Pan Soukup vlastně nic nového nevymyslel a jen kopíruje to, co už na ostatních stanicích dávno běží. Tak jestli tomuto říkáte posun tak to je spíš zpět než dopředu. Přemýšlela jsem proč to všechno moderuje sám, že by se bál, že by to někdo mohl dělat líp.....

7 1
možnosti

:-)......Budeme hovořit,(psát), jen o TV 24. Ostatní jsou k dívání a můžeme si vybrat. TV 24 silně tendenční, výjimky jsou velmi řídké. Když dělal M. Kubal rozhovor s Assadem divil jsem se, že tam vůbec toho diktátora, který vraždí své lidi plynem, pustili.

Když tam pozvou dva nebo tři novináře, ev. politiky, kteří si navzájem v plivání na presidenta kvůli jeho vyjádření o novičoku notují, tak to se zvedá žaludek ! R^R^

1 5
možnosti

Ale ona ta akce na podporu Ruska od našeho pana prezidena skutečně byla na poblití, tak se nežinýrujte a blijte....

3 1
možnosti

P11e91t52r 26B51u11r95i78a62n

29. 5. 2018 12:58

Karma za průřez zpravodajstvím.

Na hovorech s prezidentem se mi líbí, jak se ho Soukup snaží jakože nachytat, tlačí ho ke zdi, klade mu pasti, vytahuje investigativní zjištění, tabulky, grafy, zahraniční tisk, zkrátka celý arzenál hlídacího psa demokracie, a pan prezident jen moudře pokýve hlavou, jako tatík když něco vysvětluje puberťákovi: to máte pane Soukupe tak...a pak ho utře jako malýho Jardu, Soukup svěsí ramena i bradu a musí chtě nechtě přiznat, že pan prezident má zase pravdu.

V devadesátých letech jsem byl trochu smutný z poklesu kvality kabaretních scének v naší televizi a jsem tedy rád, že humorným duelům neodzvonilo a že se vrací ve staré kvalitní formě.

5 0
možnosti

Všechno je to hrané divadlo, předem sepsané Hradem, v zadu dirigované Ovčáčkem. Ani jedna otázka nemůže být položena aby nebyla předem konzultována či přímo navržena. Dokonce i na náměstích jsou předem vybráni lidé, kteří položí otázky......

3 1
možnosti

No co, pane Kloboučníku, v podtextu milujete pana prezidenta a přinášíte toto sdělení oklikou přes "výtečně" se rozvíjející tv Barrandov, tak si ji užijte. Pokud vám tahle zpravodajská a publicistická šmíra nahrávaná ve dvojích kulisách s pěti herci stačí, tak se na ni dívejte celý den. Pokud vám v publicistice stačí texty připravované Ovčáčkem typu "Jak jste minule pane prezidente správně podotknul....., rád bych se vás ještě zeptal v této souvislosti na další názor na hloupé novináře...", no tak vám není pomoci. Jejich cílem je jenom neurazit nevhodným či nepřipraveným dotazem, stále jen a jen chválit, podkuřovat, podlézat a lézt a lézt kamsi!! ČT to nedělá a nedělala, dovolila si "nevhodně" vysílat záběry z otevírání komnaty s královskými klenoty a nevhodně pojmenovala virozu sprostou kocovinou, natáčí návštěvy Osvětimanských na hradě, ptá se na prověrky Mynáře, na článek "vpravo dole" a má spousty a spousty jiných hříchů, - zejména ten smrtelný, že neplivala na protikandidáty při prezidentských volbách, nezesměšňovala pana Drahoše jak se ve "vybrané společnosti" sluší.

Já také v mnohém nesouhlasím s pozvanými hosty ČT, ale moderátoři jsou rozhodně vyspělejší než ten klaun na Barrandově. ČT nejsou jen zprávy a publicistika ale i stovky výborných dalších pořadů ze všech žánrů, ke který se ten váš kanál nemůže přiblížit ani ve snu.

5 2
možnosti

R82a83d51e73k 65J54a55r48o41š

29. 5. 2018 12:50

Hurrrá za takovýhle (a podobné) články zde na blogu.

Hned jsem tím pádem v obraze, jak to na našich TV chodí s politickými diskusními pořady...

Sám TV téměř nesleduji - pouze půlnoční zprávy na ČT24, tamtéž Hyde park Civilizace a sport na ČT Sport.

Sláva Vám, šlechetný iblogo-informátore R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS