Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Velký náčelník Spálil Trencle jmenoval předsedou vlády slibotechnu a zloděje SorryJako, podporovaného mlčenlivými poslanci šikmookého Ty-Drž-Hubu a Komanči. Hurá!

2 0
možnosti
ZK

Hezký, pane Kubíčku, fakt hezký a i výstižný.

1 0
možnosti
Foto

Už to píše pan Sekl. Je známo, že v debatách o tzv. církevních restitucích se v ČT vyskytují i členové rudé bandy, která to celé spískala, i když dle mého prostě zvát zloděje k diskusi o jím provedené krádeži jde mimo mou představivost slušnosti, se zaťatými zuby to chápu jako vedlejší produkt demokracie.

K diskusi jsou třeba další podmínky. Především to, že diskutující má co říci. Pakliže si poslechneme kohokoliv z podnikatelské skupiny SPD, tak zvíme, že zde to možné prostě není. U ANO je to méně markantní, ale nejspíše to všechno jde v linii jednoho člověka a pokud se vyskytne zákeřná otázka, tak je nutno vyčkat, co na to guru.

Proto spíše ocením debatu, kde sice není paritní zastoupení všech politických stran a kde je jim poskytován čas dle procenta volebního zisku, avšak jsou tam lidé, kteří mají co říci (netýká se Vámi avizované debaty, kterou jsem neviděl, mluvím obecně).

Pěkný den.

4 0
možnosti
ZK

Dobrý den. Přiznejme si, že my všichni jsme limitováni svými sympatiemi či antipatiemi. Zatímco u jedněch stran se jedná o názorovou shodu, u jiných se papouškuje, či rozpačitě čeká, co na to jejich guru. Přiznávám, a nejsem na to hrdej, že když slyším pana Fialu, napadne mi "flašinet", ale tu ohranou melodii, chcete-li názorovou shodu v ODS, považuji za přirozenou.

K úvodnímu odstavci Vašeho podotknutí není co dodat, napsal jste to přesně.

1 0
možnosti
Foto

No , k té Vámi postrádané objektivitě. Když posloucháte komentáře od začátku , zvíte , že moderátor (-ka) mnohokrát upozorní- zvali jsme i představitele ANO či SPD , ale odmítli.

Obě tato strany či hnutí mají deficit osob schopných normální diskuze. SPD má asi tak 2 - krom /Pi-/ Tomia O. snad ještě ten místopředseda. Jednou poslali p. Roznéra a bylo to show.

ANO jich má nepoměrně více. Leč jsou schopni , nebo lépe řečeno ochotni , pouze papouškovat názory vůdce AB. Ale vidím slunce na konci tunelu. Paní Malá - to budou srandičky v přímém přenosu. Možná sice ne originální , budou opsané , ale sranda bude.

Takže , k titulku. Proč bychom se neradovali ?;-(

7 0
možnosti
ZK

Souhlasím s Vámi u SPD. U papouškování v ANO jsem se trochu zamračil, ale budiž, je to Váš názor a připouštím, že na tom může něco být. "Srandičky" s paní Malou či jinými si nepřeju, ale mohou přijít. Jak vládě vládnutí půjde, nikdo neví. Neví to ani parta neomylných, co už dnes malují čerta na zeď. Když to poběží bez "srandiček", můžeme na tom profitovat všichni a v tom se možná shodneme. Hezkej den a díky za zastavení.

2 0
možnosti
KB

K13a76r23e48l 58B24o24k

28. 6. 2018 23:40

Jeden rádoby novinář z Barandova se opře do ČT a 100 neumělců, to ma za program na několik měsíců.

3 1
možnosti
MK

R^ Ani není třeba drtivě rozebírat fakta (což je mně, bohužel, někdy vlastní); stačí Vámi naznašení v několika větách a je jasno. Tedy o ČT je jasno8-o;-O8-o;-O už dlouho.

2 0
možnosti
MK

oprava: Vámi naznačení

0 0
možnosti
SN

:-)......Píšete to perfektně ! Nepamatuji za celou dobu co vznikaly nové vlády, takovou štvanici! Pošťuchování novinářů, jen takové bratrské, aby neublížili. Celý ansámbl starých politický matadorů, kteří měli rajský život a přihrávali si, jak to šlo, věděli, že beztrestnost bude pokračovat.

S volební výhrou ANO to skončilo,(ono to už skončilo za Sobotky), proto musel Babiš z kola ven.

Teď už se hledají vši, jen za každou cenu někoho očernit, poslední příklad je paní Malá. Ministru zdravotnictví vyčítali, že dělá pořádek se zloději v nemocnicích, dnes to od rána slyšíme v rádiu i v TV. Ale....bylo to špatně!

Pokud se týká nejmenovaného min. zahraničí, doporučuji přečíst. Bylo to na FB.

https://www.email.cz/web-office/RGzzJDWMlwBpMSBwMt6xSxVgREYZmfEyVDJk5c0szyW46_FRrv5sXIHUi54N4BeqqOyjtjQ/PIJAVICE%20Z%20%C4%8CSSD%2C%20POCHE%20.doc

2 6
možnosti
ZK

Už jsem to četl, je to k neuvěření - díky za zastavení.

2 0
možnosti
MK

A co říkáte pane Kloboučník, že teď potvrdil pan prezident jak to ve skutečnosti bylo s návrhem na ministra zahraničí, že byly opravdu smlouvy dvě. V první nebyl na ministra zahraničí jmenován nikdo a ve druhé dal dokonce pan premiér Babiš panu prezidentovi na výběr. Přitom nám všem ještě ráno tvrdil ,že byla smlouva jenom jedna. Možná to s vašim článkem nesouvisí, ale přesto by mě zajímal váš názor. Ale pokud se nechcete k tomu vyjadřovat, tak se nebudu zlobit. děkuji

1 0
možnosti
ZK

V článku jsem zmínil, že my voliči, a smiřme se s tím, máme dvě základní varianty volby. Mezi blbou a ještě blbější. Která je obecně vnímána jako ta blbější, se ukáže vždy ve volbách a tak vyhrává ta, jen blbá. V obojích se mlží, lže a fauluje a tak Vaší výhradu chápu. Oba, já i Vy jsme volili tu méně blbou, ale pořád blbou, protože žádný pan Křišťálový ani Čistý není. Já vím, paní Kršková, na fanfáry to není, ale já to tak vnímám.

1 0
možnosti
Foto

I49v96a90n 82M46a14r35e72k

28. 6. 2018 21:26

Souhlas a karma pane Kloboučníku. R^[>-]

3 2
možnosti
MK

Pane Kloboučník, vy si nedáte pokoj, já jsem si myslela ,že už jste se poučil a na ČT se nedíváte. Zdá se mě, že už jsem něco od vás na toto téma četla, ale možná se mýlím, jestli jo, tak mi to promiňte. To musí bavit.

1 1
možnosti
ZK

Máte pravdu, paní Kršková. Bohužel, kuchyňská televize běží u nás pro kuchařku v podstatě nonstop a když fasuju menáž, nebo šmejdím v ledničce, nemám šanci před ní utéct. Většinou si jí nevšímám, ale někdy mě prostě chytí za flígr a ne a ne pustit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik