Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Drobný rozdíl (uvedu jen ten ekonomický): Sovětský svaz nakupoval naše zboží za babku (nadiktovanou) a nutil nás k půjčkám státům notoricky zadluženým.

EU jde (bez tanků) provést audit správného přidělení jí poskytnutých grantů. Ničeho jiného.

Ano, když nekoná orgán, který konat má (zde vláda), a zejména je-li ovládán možným "hříšníkem", obracíme se na orgán vyšší. Zcela samozřejmě. Od vedoucího oddělení na vedoucího odboru, na ředitele. Od soudu I. stupně k soudu vyšší, pak Ústavnímu a nakonec k Evropskému. Jsme zrádci a práskači?

1 1
možnosti
Foto

Ó ne, dokažte, že SSSR od nás něco kupoval za nižší než světové ceny a že nás nutil do nějakých půjček. Finta tkvěla zcela úplně v něčem jiném.

1 0
možnosti
VS

Žalovat se nemá. Pokud se tedy nejedná o žalování ve Štrasburku, že jsou na Bureše na Slovensku oškliví. Takové žalování je úplně v pořádku, že?

3 0
možnosti
ZK

"Dostaneš kapky," varovně žena zvedla prst. "Já vím," odtuším a odkliknul jsem to. Diskuse košatá a i když si v ní někdo přede mnou odplivl, jiný mě nazval bláznem či koblihou, ti, co mě podpořili mi bolístku ze silnějších výrazů pofoukali. Přesto poděkování všem, co se zastavili a přání hezkýho víkendu

1 0
možnosti
PB

P55e43t25r 83B29u16r26i83a94n

14. 12. 2018 19:05

Popravdě mi vaše povídání připadne takové Babišovsky alibistické. Zmíníte nějaké politiky, kteří údajně žalovali v Bruselu, ale nejmenujete je. Tedy nedá se vám vytknout, že u nějakého konkrétního jména lžete, ale dost na to, abyste sekundárně pošpinil opozici. O daních a podnikání sice víte, že se krást nemá, ale zase žalobníčky nemá nikdo rád, že, buďme přeci trochu nad věcí.

No a u ODS pouze žertovně nabrnknete, že ne všechno bylo košer a jen tak mezi řečí zmíníte zrušení anonymních akciích aby se vědělo, že vy víte a znáte a bůhví jak to tenkrát chodilo.

Popravdě mi váš blog chutná jako průmyslová kobliha bez náplně.

9 3
možnosti
MB

To je přesně ta převrácená logika. Komunisté žádali na své lupy - Klid na práci. Ten, kdo ukrade 50 milionů je omlouván, protože další zcizili ještě více! Ten, který poukazuje na ovládnutý stát oligarchou - Je nepřítelem ČR! Zase oligarcha nemá klid na práci! Pokud ta logika půjde dále - Vražda ani trestná nebude. Šlo přece pouze o 1 osobu. Bude se to počítat od počtu 2 kusů! Tím se ulehčí i Polici a soudům ! ... :-)

10 5
možnosti
VH

Proč se bude vražda počítat od dvou kusů? Existují přece masoví vrazi!

0 0
možnosti
MC

Nemám rád chování dnešní EU se všemi její kontrolními mechanismy a nefunkčním altruismem, ale pane autore to co jste zde vypotil je neskutečné. To srovnání je do nebe volající hrůza. Tak, jako nezbývá nic jiného pravici v České republice, která je v menšině vést argumentační diskuzi s ANO, ČSSD, SPD a KSČM, tak se musíme snažit prosazovat svá práva i v EU, když nám tu anděl Babiš buduje korporativní stát a soudcokracii.

11 4
možnosti
Foto

Pane autore díky. Sám jsem se chystal napsat něco podobného, vzal jste mi to. Nezlobím se ale děkuji. Takové podrazy se neodpouštějí, náš volič zocelený 40-ti lety totality, kdy mu pořád někdo vymýval mozek, to zhodnotí v dalších volbách. Teď nám vymývá mozek západní strana, asi jsme to nečekali, ale učíme se s tím žít. Teď je to přece jiný, můžeme se vyjádřit. Pane Kloboučníku, díky. Karma.

7 7
možnosti
MB

Napište a navrhněte 51 milionů Kč a 3 osoby - nepárejte se s tím - Tak nějak pak bude lépe! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

A to není to nejhorší, co Vás ještě potká. Pan premiér se prý chystá oslovit všechny své voliče a příznivce, aby mu v té mizérii pomohli příspěvkem. Jen za Čapák by to dělalo asi 50 Kč na kus. A jestli pukne ještě něco dalšího, tak už to bude bolet. Chtěl bych pak vidět, jak se najednou změní průzkum a všichni jeho voliči budou tvrdit, že ho nikdy nevolili, podobně jako premiér sám nebyl nikdy Burešem.

A nakonec v tom zůstane sám. Tak svět oplácí. Koblihami se cpát, to ano, ale pustit chlup pro Jánošíka, který bohaté EU bere a chudému Agrofertu dává, to ne.

;-D

14 2
možnosti
Foto

to jsou mi fóry, za břicho se popadám;-D;-D;-D;-D

5 1
možnosti
Foto

I93v33a36n 13M98a84r98e34k

14. 12. 2018 18:00

P. Kloboučníku . R^

5 1
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik