Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Závěrečný odstavec je krásný. A také si nepamatuji, že by se někdy dříve na starší lidi nadávalo. Naopak. Těm, kteří v práci měli pár let do důchodu, byla přidělována lehčí práce, ale ne méně placená, spíše naopak - pracovali takzvaně na důchod. A nikdo neremcal, každému to přišlo normální. Dneska nemají ohledy, můžete být vylifrován z práce třeba rok před důchodem.

6 0
možnosti

Jarek Nohavica-"Pane prezidente"..

1 0
možnosti
Foto

R^ Hezky napsané. Moje babička mi vždycky říkala: Co jsme my, budete i vy. Nevyjímaje ty, co stářím pohrdají

6 0
možnosti
Foto

S Vašimi závěry bych souhlasil, nicméně mám možnost se setkávat s celým portfoliem našich občanů. Jakkoli nechci paušalizovat, vidím poslední dobou právě u seniorů dost často značnou míru sobectví. Nezajímá je, co bude s jejich dětmi či vnuky, chtějí mít všechno ihned, aby to "ještě stihli". Pak nutně bude docházet k popsaným antagonismům. Už to říkala milenka jistého Louise paní Pomapdour: "po nás potopa".

0 2
možnosti

Máte pravdu, pane Vodvářko. Už v úvodu připouštím, že záleží na úhlu pohledu. Já to z berounskýho roští vidím jinak, a tak jsem si vzpomněl na Jarka Nohavicu jak zpívá, že Ostrava je rajon razovitý. A prosím, neberte to osobně.

1 0
možnosti

A já vím, která paní to napsala, taková ta věčně nastvana a kritizující. Nic jí nejde pod nos a zásadně s námi nediskutuje :-)

2 0
možnosti

Máte pravdu, paní Dubcová, je to vona. Díky za zastavení.

1 0
možnosti

Ano, souhlasím, hezký jste to napsal.

3 0
možnosti

Staré arabské přísloví říká: " Národ je tak velký jak si váží svých předků".

4 0
možnosti

Pane Kloboucniku. Popsal jste to pekne. Jiz ten zaver je presny, tak jak premyslim take ja. Jiz proto, ze jsem duchodce trech (3) statu. U kazdeho je to uplne stejne. I v kazdem z nich lide nadavaji presne jako u nas. Snad je jen to u tech dvou trosku jine. Jsou definitivne bohatsi, takze maji z ceho brat. Ten jeden vsak jiz 2039 nebude mit na konte duchodcu zadne penize. Ti co pracuji, odezdavaji penize ktere vsak nestaci pro rostouci mnozstvi nas, duchodcu.

Tim se dostavam k problemu, ktery jsme okopirovali podle programu jinych, ktery v zaveru nemuze uspokojit rostouci pocet obcanu zavislych na tomto programu. Ta rekonstrukce tohoto programu je nutna. Cim drive, timto to bude bolet min. Dnes nam jeste zbyva cas na to nadavani. Zitra uz asi ne.

0 0
možnosti

Lituji, ale pouze propagujete současný převládající názor. Dívám se na to jinak. Problém vidím v tom, že se nepodporuje porodnost občanů v tomto státě. Pokud podpora porodnosti bude nastavena tak, aby pracující rodina mohla bez problémů mít cca 2 až 3 děti, tak žádný problém nebude.

5 0
možnosti
Foto

Zdeňku, krásně napsáno, díky;-)R^

3 0
možnosti

Jitko, dávám ti palec. Na setkání ti to moc slušelo a díky za zastavení. R^

1 0
možnosti

Karma, dobře jste to napsal.R^

3 0
možnosti

Tož, všichni se k tomu doklopýtáme, a budeme rádi, pokud nám jen sem tam vypadnou ty zuby ;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik