Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Něco ke srabárnám: Srabství je podle mne čekat na zázrak jako za bolševika, a to v čase, kdy žádná vedoucí úloha žádné strany neexistuje a nestraší zásahem. Srabství je taktizovat a obávat se, že by mohlo být hůř, kdyby odstoupil pan Babiš, který si sám podřezává větev. Občané, voliči, daňoví poplatníci - nestojí přece na nějaké nebezpečné hraně , aby museli zatraceně dobře zvážit strašidelná rizika. Jediné riziko vnímám v centralizaci moci, která je právě tím důvodem k demonstracím. A divím se panu premiérovi, že nezvolil včasný klidný ústup, dokud to šlo. Kdo má obavy, že by byl nahrazen někým, kdo by nedosáhl jeho kvalit, ten asi nepočítá s možností, že by nějaká další persona non grata mohla také něco slyšet z Václaváku. V demokracii je legitimním požadavkem voličů, aby měl nad nimi moc člověk , který není ve střetu zájmů a ve střetu se zákonem. Neřeší se tu žádná prkotina. Není přece v šetření , jestli pan Babiš někomu očesal švestku.

4 1
možnosti

Děkuju za zastavaní, pane Herdo. Vaše úvaha je zajímavá, ale já bych to moc netříštil, protože vše se nechá zpochybnit. Líbila se mi lakonická poznámka jednoho diskutéra, že řešit to bude jako občan ve volbách, v předčastných či řádných. Tak funguje demokratickej systém. Jestli si premiér podřezává pod sebou větev, ukáže čas. Z podřízlé větve, a nemusíte se mnou souhlasit, slítly ty tradiční strany a proto se nahoře našlo místo. Jo a ještě k té personě non grata. V tom má Václavák jasno, ale alternativu nenabídl a to je málo.

1 1
možnosti

:-),,,,,,,,,,Pane autore, za jedna z hvězdičkou! Ale,,,že po Vás jedou§

Já jsem důchodce, volil jsem Babiše a volit ho budu. Koblihy moc nemusím, raději řízek!

Byl jsem s kamarády stejně starými v Ostravě.Zábřehu v r. 2011 na jedné z jeho prvních zakládajících schůzí. Jak jsme jeli domů už jsem věděli.......to je člověk, který tu konečně v té džungli, kdy se kradlo bez obav z trestu, udělá pořádek! A to jsem ještě nevěděl, že mi přidá důchod, když jsem po sameťáku nastoupil se 6 000 !

Dopadlo to výborně.....proto ten řev! Korýtka zmizela, dluh státu se utěšeně nezvyšuje, takže proč si stěžovat? Ať si manifestuje koho to baví, kdyby měli trochu rozumu, tak by pochopili, že je to ztrátou času. Ale......mají pocit hrdinů a hybatelů dějin.

KDyby přišli k volbám mohli být spokojeni! Kdyby nebylo Babiše o čem by vlastně už týden 24 hod. denně vysílala naše silně nestranná TV! R^R^R^

3 5
možnosti

Díky, pane Nováku, že jste si na chvilku přisednul. Já ANO stále vnímám jako změnu. Jsem už příliš starej na to, abych si nenechal otevřený zadní vrátka. A je to vlastně dobrá šance. To, co nabízejí tradiční strany, žádná zadní vrátka nemá a je to dobře patrný i na nich samotných. Zahnaní do kouta, tak mohou kolem sebe jen kopat. Babiš je změna a nemyslím si, že je jediný světlonoš. Určitě přijdou i jiní, ale ti, co si desetiletí privatizovali parlament, to jistě už nebudou. Ještě jednou díky za zastavení a přeju hezkej večer Vám i Vašim svěřencům.

1 1
možnosti

Tady nebude žádné "tvrzení proti tvrzení". Poroučí ten kdo platí a to je EU. Tím je dáno kdo bude mít pravdu. EU prostě platit přestane a žádný soud na tom nic nezmění.

3 1
možnosti
Foto

Používáte jak správný koblihář argumentaci Babiše, která je zcela lživá "Piráti napráskali do světa a po půl roce museli svojí supliku u EU urgovat." To je lež jak věž,

7 2
možnosti

:-)......Pane Kindle, předpokládal bych, že při Vašem vzdělání přehledu o tom víte. Bartoš tam s tím udáním na podzim zajel a když se nic neřešilo, zajel tam znovu. Výsledek se dostavil! Chlubil se s tím na několika servrech. Ale ......uznávám nemůžete vědět všechno! Tak byste se k tomu neměl vyjadřovat! ;-D

1 1
možnosti

Je takový problém pro Vládu si přiznat, že současná podoba EET - je Totální nesmysl? Že stejně úniku není, protože všude číhá Daň spotřební. Že Čína - Německo zpomaluje + Brexit + Trumpova cla = Budeme mít potíže! Že je to neetické, protože to zavádí Osoba vyšetřovaná? Není to problém! Zachrání nás prodejce Kapra vánočního, který EET u kádě mít nemusí. Už jsme se fakt Zbláznili ? ANO rozum je na lopatkách ... :-)

7 1
možnosti

EET - drahá sranda pro koncové spotřebitele, protože celou tu srandu s náklady jednotlivých podnikatelů zaplatí oni. Přínos je diskutabilní.

Z vlastní zkušenosti - prkotiny jsme do účetnictví nedávali, protže i účetní něco stojí. Na nákupy jsme jezdili svým vlastním autem za své, 2x týdně do Makra po cca 35 kilometrech. Dneska máme auto služební a veškeré náklady jdou do účetnictví, každá prkotina za pár korun taky. Výsledkem jsou stejné odvody na DPH, zvýšené provozní náklady včetně dražšího účetnictví jsme odrazili do cen.

Tedy výsledkem vlády Babiše je jen a jen zdražování (ruku v ruce se zvýšením minimální mzdy, s nutností vést členy sdružení podnikatelů jako samostané daňové účetní jednotky, nakonec i přidání důchodcům, tedy zvýšení kupní síly určité skupiny lidí) a hlavně, to ještě není konec. A věřte mi, výsledkem bude "ANO, dobře už bylo, bude hůř".

5 0
možnosti

Ale on už se to někdo rozseknout snaží. Podívejte se na Václavák :-) A pokud to nebude stačit, tak bude třeba naplnit Letnou :-) Ten zloděj a podvodník si nemůže donekonečna dělat co chce a slušným lidem se vysmívat.

7 0
možnosti

A po Letné bude co? Řekl to vůbec někdo? I Jack O'Neill měl vždy plán "B". A já to nikde neslyším. Třeba, že budou volby, jiný premiér a tak. Ale karty jsou rozdány ve volbách trochu jinak. Co s tím? Prezident jiného než AB nejmenuje. Vondrácek také. Pak jsou již jen předčasné volby, ale o téch samozvaný hegemon opozice Fiala mlčí. Asi čeká na pondělí.

2 0
možnosti

Koukal jsem na ně v poledne, u příležitosti případného (až my budeme umoci), zrušení EET, no doufám, že to nebude tak honem.

2 3
možnosti

EET kromě zdražení nepřineslo nic pozitivního. Přitom naprosto stejnou službu udělá registrační pokladna s podstatně menšími provozními náklady.

5 1
možnosti
Foto

Vážnost situace nastane až budou plná náměstí v celé ČR, ale to se nestane. On Babiš dělá víc pro venkov jak pro Prahu :-). Má podporu u důchodců a ta na naměstí chodit nebudou, má podporu nižší střední třídy a ta pracuje a nemá na zábavu na náměstí čas a do Prahy jezdit nebude.:-)

4 2
možnosti

Podporu u důchodců - bývalých voličů bolševoka - má proto, že důchodcům přidal. A naštěstí už řadě důchodců dochází, že díky jeho dalším opatřením přišlo takové zdražování, že jsou na tom ve finále hůž jak před přidáním.

Ne, není třeba naplnit všechna náměstí. Vsadil bych se, že stačí naplnit Letnou a k tomu už moc nechybí ;-D

7 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik