Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Když se člověk zamyslí - Pak všechny strany, hnutí sledují jedno - Aby se nám lépe žilo! Pak se ukazuje, že existuje již 8 parlamentních alternativ, jak to provést. Ani to nestačí, tedy byla objevena cesta další - Trikolorní, č. 9 .. !

Co tady pořád chceme vymýšlet? Zdrojem všeho je úsilný jedinec. Přestaňme jej otravovat - nechť tedy žije a produkuje. K tomu potřebujeme co nejmenší státní aparát - neměnící se prostředí legislativy a ochranu ČR před vnějšími a vnitřními vlivy. Všechno ostatní jsou Ptákoviny ...

V podstatě vznikají uskupení pro řešení jednotlivých problémů - Oligarcha si založí spolek na ochranu sebe + investic. Komunisté věrozvěstují, že již na to přišli! ČSSD dějinně bádá, jak prošustrovat jakoukoliv částu + bonus, vlastní střechu nad hlavou! Tomio zase staví svůj barák - tedy SPD jako jeho Stavební spoření! Trikolora zase říká, že starý otec Klaus ještě není tak starý a v Institutu se docela nudí! Navíc mají předmět posvátný! Kamna z kuchyně, kde založili ODS ! Kamna hřejí a táhnou, již přicházejí první omrzlí poutníci ! Měl by se zase založit nějaký Spolek proti ohřevu! Strana - proti Ohřevu by se mohla chytnout. Tema veliké! Od sucha, přes 4% menšinu. Tak by počet Alternativ - toho Lépe se zakulatil na 10 ks ! ... :-)

2 2
možnosti
JK

Jde u "úlisného", nebo "silného" jedince? (druhý odstavec);-)

3 1
možnosti
MB

Nepochybuji o tom, že po Engelsově dílě - Podíl práce na polidštění opice se ihned vedle zařadí - Podíl "úlisného", nebo "silného" Jezevce v novodobých dějinách ČR ! ... :-)

1 1
možnosti
Foto

Zejména pokud vydá své dílo Podíl opice na polidštění práce. ;-D

1 3
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik