Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J67a31n 92R23i53c93h19t28e60r

18. 12. 2020 9:29

Tentokrát musím, chtě nechtě, se Zemanem souhlasit. Potíž je v tom, že ti "generálové zelené knížky" vždycky chtějí to, co udělá největší výbuch a největší kravál.

1 0
možnosti
Foto

Říkalo se, že životnost tanku ve válce je 8 min., zatímco pěšák má 15 min. , jelikož je menší cíl. Nějaká vozidla armáda mít musí, také letadla na přepravu - a stíhačky. Je ale třeba říct, že člověk nemá proti soudobým strojům šanci jako ji nemá Gari Kasparov proti dnešním počítačům. Takže ano samonaváděcí střely, drony, tam je budoucnost. Stroje řízené lidmi nemohou být údernou silou armády budoucnosti, bylo by to plýtvání lidským materiálem.

1 0
možnosti
VB

Důvodem porážky Karabachu je přece rozchod Arménie s Ruskem a příklon k EU a NATO. EU je v boji nijak nepodpořila, Rusové by ty drony eliminovali. Hlavně ani dnes nikdo neprotestuje proti systematickému ničení pravoslavných památek, protože jsou to jiní křesťané. Je to to samé jako když nechali zničit Byzantskou říši. Neslyšel jsem papeže, který se zastává muslimů, že by se postavil na stranu těchto křesťanů.

2 0
možnosti
PK

V době covidové bych chápal alternativu zmrazení nákupů pro vojenské účely a využití financí pro obranu proti viru, ale to asi ve štábu NATO neprojde.

1 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik