Diskuse

Brusel je nahej

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale žádosti o dotace zadáváme my. A že jdou unijní peníze na voloviny, za to mohou naši zadavatelé, jako by se už o tom dost nenapsalo. A taky některé dotační cíle se ani Bruselu nelíbí, viz např. ty pro pana premiéra.

Nesmíte to brát podle toho, jak se přidělují finance u Vás doma. :-)

2 6
možnosti

Jakze se jmenuje to sportovni stredisko v te vesnicce s podobnym nazvem jako ta neblaze proslula v Polsku?

0 0
možnosti

J49a42n 44K41y29š32k94a

4. 11. 2021 14:52

Nahej Kloboučník.

Pane Kloboučníku, pojďme si zahrát takovou hru. Já vám půjčím přesně tolik, kolik ČR půjčuje Evropě, vy mi vrátíte přesně tolik, kolik Evropa vrací nám. Nemáte tolik peněz? Tak to pojďme zahrát v měřítku jedna k milionu. Pojďte do toho, nebuďte srab.

2 6
možnosti

P84a11v81e94l 93S96i61t46a94ř

4. 11. 2021 16:20

Ale no tááák! To je starý... Brusel žádný peníze negeneruje, nic nevyrábí, nic neprodukuje. Jen vybírá od všech pak to hodí do míchačky a krácené o své prebendy vrací zpět podle toho jak se tuto hodí aby z těchto peněz mohl korumpovat a ovlivňovat místní politické reprezentace. To je celý princip EU. Byť na začátku to možná mysleli dobře. Ale dopadlo to jako vždycky.

8 1
možnosti

"Když vám někdo nabídne, že si na vás půjčí balík, a ty vaše prachy, až to zúřaduje, vám potom bude posílat s instrukcí, co si máte koupit, pošlete ho okamžitě ke všem čertům."

Prečo to neurobili zástupcovia českého voliča, a balík z peniazmi neodmietli?

3 2
možnosti

Prečo? Při "síle" ČR Vás sfouknou jako pěnu. Nejen cizáci ale i vlastní - politici co se nyní derou k moci, novináři. Andrej teď trochu zazlobil ve Skotsku - šlo převážně o tempo "změn", ani ne tak o směr a hned to koupil - v cizině i doma.

5 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik