Diskuse

Pane Volodymyre

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Marně tápu, co jste chtěl tímhle blábolem říct? Možná to, aby se Ukrajinci vzdali vrahům a zlodějům. Pokud to tak je, tak jste se asi zbláznil...

0 0
možnosti

Asi chtěl říct, že Volodymyr vede Ukrajinu do totálního maléru.

;-(;-(;-(

1 0
možnosti
Foto

J97o15s22e21f 34B75á60r98t43a

23. 9. 2022 12:42

Pane Volodymyre, jak to dopadne? Na kom to závisí?

0 0
možnosti
Foto

Dá se tento blog najít i jinak, ne v seznamu diskuzí?

0 0
možnosti

Pane Volodymyre,

běžte, a vemte si zpátky to, co vám patří!

Na nějaká referenda bude čas.

Vyžeňte okupanty, postavte lidem nové domy a města, dejte jim čas metabolizovat všecko to, co se jim stalo... a pak se jich zeptejte, v jaké zemi chtějí žít.

0 0
možnosti

J66a25n 83R61á69ž

20. 9. 2022 15:32

Je zajímavé pozorovat, jak je každý, kdo se chce na ukrajinský problém podívat realistickým pohledem hned častován nevybíravými urážkami. Považuji to za znak chabého rozumu.

Nikdo soudný nemůže souhlasit s tím, že Rusové na Ukrajinu protiprávně vtrhli a páchají tam zvěrstva. Osobně bych přivítal, aby po skončení války se zvěrstva páchaná na Ukrajině posuzovala před mezinárodním soudem.

Je tak nesmyslem každého, kdo jen konstatuje fakt, že Ukrajina podle západních standardů příkladnou demokracií není a patří mezi země s nejvyšší mírou korupce na světě, či řekne, že velkou část finanční pomoci, kterou posíláme a budeme muset z humanitárních důvodů i po válce posílat Ukrajině, si rozeberou různí mafiálni, včetně politiků, považovat za příznivce Ruska. Rovněž je nesmyslem nadávat tomu, kdo vysloví názor, že na znovu obnovení Ukrajiny bude potřeba sehnat víc jak bilion Euro, že evropské demokratické země takové prostředky nebudou mít, na občanyEU bude doléhat krize, takže se dá očekávat, že veřejnost bude odmítat, aby Evropané náklady na obnovu Ukrajiny posílali v míře, kterou si Ukrajinci představují, což dost ochladí dnest tak vřelé vztahy mei Bruselem a Kyjevem. Rovněž Spojené státy budou mít po porážce Ruska primárně zájem řešit problémy v Tichomoří a běžní Američané nebudou ochotni souhlasit s tím, aby vláda posílala Ukrajině další miliardy dolarů nad rámec toho, co už dnes měsíčně posílá jen aby ukrajinská vláda měla prostředky pro běžný provoz státu, které jinak nemá jak získat. .

Rusko je na kolenou a válku nemůže vyhrát. To už si zřejmě uvědmuje i osazenstvo Kremlu a lze předpokládat, že Rusové budou chtít Ukraině než válka skončí hodně uškodit A tak jestli zničí její energetickou infrastrukturu, nastanou Ukrajincům tak těžké časy, které si ani neumíme představit a dnes si nemumí představit ani sami Ukrajinci.

Takže se dá očekávat obrovská vlna migrace na západ i do Ruska co je také jen konstatování pravděpodobného scénáře jak bude situace na Ukrajině vypadat.

0 1
možnosti
Foto

Dobrý den, můžu se Vás zeptat co přesně Vás vede k názoru, že invaze RF na Ukrajinu není protiprávní a zločinná ?

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, to snad ani nemůžete mít ze své vlastní hlavy. Radíte "panu Volodymyru" aby dostal rozum, přestal bojovat a žil v míru. Což znamená, že by Rusové obsadili celou Ukrajinu a připojili ji k Rusku. Hlavně aby byl už mír. Jenže Ukrajinci mají s Ruskem z historie hodně špatné zkušenosti, a proto se tak zuřivě brání. Rv

1 0
možnosti

Všichni řidiči, kteří na Ukrajinu a zpět vozili zboží, rádi dosvědčí jak se tamní obyvatelé (ne všichni, pochopitelně) chovali. Na hranicích bylo nutné mít v cestovním pase 5 éček, jinak se doba čekání na odbavení hodně protáhla, totéž při cestě zpět. Nakládka a vykládka zboží byla v každém podniku totožná. Bez úplatku nikdo nic nesložil, ani nenaložil. Nedělejme z Ukrajinců svatoušky, vládne tam mafie, stejně jako u nás.

3 1
možnosti
Foto

A proto jim máme přát, aby je znásilnili ještě větší gauneři..., Jako fakt?!

0 0
možnosti
Foto

Nejvíce ticho, když se vrátili Ukrajinci do Izjumu, bylo na hromadném hřbitově, kam Rusáci zakopali přes 400 obyvatel města Izjum. Nikdo nejásal, nikdo neplakal RvRvRv

4 0
možnosti

Ano, pane Raveku, máte pravdu.

0 0
možnosti
Foto

J51o72s48e21f 61B38á65r78t87a

20. 9. 2022 13:44

Karma, vystihnul jste to dobře.

2 4
možnosti

takový normální ruský troll .RvRvRv

4 3
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik