Diskuse

Že by Slováci nechtěli bojovat?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Môj známy tiež poslal na vojenskú správu podobné oznámenie. Vraj ho možno poslať len raz v roku - vždy v lednu a len v mierových časoch.

Dôvod posielania oznámení je prozaický - prečo by mali Slováci bojovať proti Rusku za americké záujmy?

Ja osobne by som nemal najmenší problém bojovať, ak by vypukla kresťansko-moslimská vojna. Ale kvôli americkým záujmom by som ani zadok nezdvihol...

0 0
možnosti

M70i29l79a60n 40K18e52s31l

18. 2. 2015 15:20

Tak nějak možná,že i hůře než ti Ukrajinci u Debelceva by dopadli po domácku vycvičení bojovní Čechové a Slováci,kteří by nastoupili k obraně vlasti.

0 0
možnosti

A co Vy pane Malíček a pane Reichelte, půjdete bojovat, až vás vlast zavolá? Co kdy jste jeli, už teď bránit demokracii na Ukrajinu, zastavit ty ruské hordy.

0 0
možnosti

A vy na nam pisete z ruskeho tanku?=-O

1 0
možnosti

A co vy pane Malíček a pane Reichelte, půjdete do boje až vlast zavolá? A nebo už teď na východ Ukrajiny jít bojovat, na obranu demokracie na Ukrajině.

0 1
možnosti

Pane Kloboučník a co Vy, půjdete do boje, až vás vlast zavolá?

0 3
možnosti

nechapu, proc bych mel delat kanonenfutr americkym nebo ukrajinskym oligarchum. jsou mi u zadnice...

1 0
možnosti

Jako ruský kanónenfutr budete ovšem vynikající:-)

1 2
možnosti

Chápal bych to  u těch co nezažili 80 tisíc ruských okupačních vojáků u nás.A pak to samozřejmě chápu u komančů protože by se pomocí té soldatesky dostali opět k moci.

1 1
možnosti

Mají rozum.

Mohamedáni, až a vyjímky, s nám vedou válku   pomocí děloh svých žen. Tomu střílení nezabrání. ( resp. bylo by to krajně  nehumánní) Jedině  tvrdá  imigrační a sociální politika ná s ochrání.

Pokud jde o válku s Ruskem, do které nás  chce natlačit USA, tak zde opět stačí šikovná diplomacie. Proč by například Donbas  nemohl mít samostatnost ? Kosovu jsme  přece tleskali ?!   Střílení není na místě.

3 3
možnosti

Což o to, bojovat by nebyl problém. Ale umřít za Sobotku, to bych se cítil jako trouba.

1 0
možnosti

M17i67l29a53n 76K60e22s67l

17. 2. 2015 22:12

Nejen Slováci,ale i Češi jsou váhaví střelci.Četl jsem výsledky dvou průzkumů,které zjišťovaly jak by se zachovali bojeschopní i nebojeschopní čeští mužové v případě války s Ruskem.Jeden vyzněl docela optimisticky a druhý docela pesimisticky.V tom pesimistickém chtělo za vlast nasadit  život necelých dvacet procent.Byli to většinou mužové,kteří ani nebyli na vojně.Já bych věřil tomu pesimistickému.Co se týče výcviku na úrovni bývalého přijímače.Ten by byl postačující tak akorát pro kanonenfutr.Nejsem odborník,ale pochybuji,že současní Rusové válčí systémem "davaj vperjot ura urá ".Píšete také,že někdo uvádí jako překážku všeobecných odvodů nutnost splácení hypoték odvedenci.Ve Švejkovi si ztěžuje jeden lichvář:oficíři,si nadělají dluhy a potom si dovolí na frontě padnout.Po této válce by toto nenastalo-nebyl by kdo a nebylo by komu splácet.

1 1
možnosti