Diskuse

Všeci kradnů

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P44e12t46r 92H89o64r89á82k

18. 2. 2017 8:55

Když tak všetci kradnú.

1 0
možnosti
TH

Ani boty už vám z Babišova zadku nekoukají ....

1 2
možnosti
ZN

Babiš likviduje malé podnikatele a to systematicky. Zavedl třiceti i padesátitisícové pokuty byť za jediný den zpoždění při vysvětlování čehokoliv v kontrolním hlášení. Ne za to, že by někdo něco ošidil, udělal špatně nebo neudělal vůbec. Kontrolní hlášení rok zpětně právě kontrolují berňáky a můžou chtít vysvětlit cokoliv. Odpovídat se musí do pěti dní - do poloviny roku to byly dny kalendářní. To nestihl kdekdo, hlavně ti, co denně oblékají "montérky" a pracují aby se uživili, nic od státu nechtějí, platí soc. zdra i daně řádně a včas. Ti umějí svou práci, proto se jí věnují. Na Babišovy vynálezy si musí platit účetní a jiné poradce, kupovat pokladny, softwary, školit se... Však on Babiš timhle způsobem tu pokladnu naplní, podnikatele znechutí, zavřou firmy, půjdou na pracák, budeme je živit a vše bude Babišfert. Kdysi byly podniky státní, teď budou jednoho, co hodně šetřil, aby si své miliardy našetřil. Jo, jen ho zvolte, asi si nic jiného nezasloužíme.

7 1
možnosti
Foto

ANO je stranou jednoho muže. Roste a padá s Babišem. Souhlasím ,že říkat my je vhodnější.

1 0
možnosti
Foto

I45v28a70n 28M53a95r65e84k

17. 2. 2017 14:29

Opravte si to prosím p.Kloboučníku, slovenština nepozná "ů"-. . . . . . . . . . . . . . . . . . . Takže : "Všetci kradnú" R^

1 0
možnosti
NM

..;-D je vidět,že vás zatím výsledky EET nepřesvědčily?? předtím kde asi ty peníze skončily

0 0
možnosti
SN

:-)...... Vřelý souhlas s Vámi ! Ti co tam sedí od sameťáku, tak někteří z nich,(píše se o řadě z nich, ale ti mají jedinou mantru, dokažte mi to!). Ti mají na kontech, troufám si říci desítky milionů. Přitom vystupují, jako bezdomovci.

Babiš tomu trochu udělal přítrž, tak světe div se - koalice s opozicí semknutá jako jedna rodina po něm tvrdě vyjeli. Já Babiše obdivuji, jeto opravdu tvrďák, normální člověk by to vzdal. nebo se psychicky zhroutil.

Je před volbami, tak je ho třeba poplivat, povytahovat kdejaký klep, všechno co ho poškodí v očích lidí, je dobré ! Obyčejní lidé,(jak se zhusta píše, lůza), to vnímají jinak. A to je dobře! R^R^R^

6 10
možnosti
ČP

Já Babiše obdivuji také ještě proto, že do toho šel, aniž by si potřeboval "nahrabat" jako ti, co celí život dělají jen politiku. A všichni, kteří tu vykřikují, že čerpá dotace atd. by si měli uvědomit, že on pro sebe a svoji rodinu nepotřebuje vůbec nic navíc, protože je absolutně za vodou na 1000 dalších životů.

8 14
možnosti
FD

Zatím Bureš páchá jen škody.

11 6
možnosti
ČP

Plete si jména, pravděpodoně potrefená huso.

5 1
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik