Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém s Asadem je jiný, v tom, že představitelé cizích států požadují jeho odvolání. Cítím se opět jak v náručí bratrských států, které měly tendenci rozhodovat o tom, kdo bude prvním tajemníkem KSČ.

Kdyby G7 prohlásila, že s Asadem odmítá jednat atd., bylo by to přípustné.

0 0
možnosti
VP

Asad slabý není. To už dokázal. Políčky? Jaké políčky zrovna Asadovi, když je jedinou sekulární silou v oblasti. Opoziční strany jsou všichni islamisté. Ten útok mohl být políčkem jen tenkrát, pokud by byl oprávněný. A to právě nevíme. Takže si můžeme vybrat mezi políčkem a arogancí moci. Že by byl Asad otloukánek, který dostane políček, když kdokoliv v oblasti pochybí? Třeba Al-Quaidá? Je to políček nebo arogance moci?

1 0
možnosti
JL

Ať je to jak chce, hlavní problém je v tom, že mocnosti jako Turecko, Írán a Rusko už se odtud nedají vyhnat - Turecko kvůli Kurdům půjde do toho pořád. Rusko si potřebuje zachovat tvář. Pak tam máme černokněžníky z IS a za bukem čekají USA a nevědí co vlastně v tomhle guláši dělat.

0 1
možnosti
JV

J33i37ř27í 79V45a52c90a

11. 4. 2017 19:22

Přeci jen je pravděpodobnější, že oscaroví herci z Bílých přileb si už poněkolikáté zahráli divadlo.

Kromě herectví o jejich důvěryhodnosti svědčí i to, že si toho oscara nemohli vyzvednout, páč jsou na teroristickým seznamu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik