Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Možná by bylo dobré o současné ODS něco vědět.... Výhoda demokracie každopádně je, že si každý může psát o čem chce a hlavně co chce a jak chce, to máte pravdu. :-)

0 0
možnosti
ZD

To je pravda. Stejně jako lze v této době znát i podrobnosti, což autor prokázal. Nenapsal bezduchý článek založený na dojmech. Něco tedy ví.

4 1
možnosti
JSS

Přesně tak - kasa se vyprázdnila- někde rozdávají jako o závod a zase jede korupce- ti nahoře si nahrávají. Obraz naší politických manipulátorů je vidět 100% na nezájmu si snížit platy. To je tristní a už od Zemana.... Nikomu na nočem nezáleží, každý jen pro sebe. Prostě za 30 let nakažená společnost.

3 2
možnosti
ZD

A co je to za virus? Co je to za nákazu? Komančové tady mršili desetiletí normální vztahy a společnost neměla možnost se kultivovat. Sbíráme za to plody. I když po rozhlédnutí se po okolních státech, které tu možnost kultivace měly ....

2 3
možnosti

Babis jeste jedno obdobi zvladne, ted mu nahral koronavirus, tak muze beztrestne zadluzovat, coz uz se mu diky zpomalujici ekomomice malem nemuselo povest. Ale podle me dalsi ctyri roky uz nepojede a zabali to po dvou, ted uz nebude z ceho brat, tak proc s tim ztracet cas.

7 10
možnosti
RK

Nahrál koronavirus? Vždyť kvůli problémům co koronavirus vyvolal na něm a potažmo na vládě nenechává plno lidí nit suchou. Jak opozičních politiků, tak těch inteligentnějších z nás, voličů.

4 4
možnosti
JP

Zřejmě máte hodně krátkou paměť. Za vlády ODS tahal pilku Lux. V případě ČSSD stačil místo všech poslanců jediný - Wagner.

7 0
možnosti
AK

To je dlouhodobý sen modrých zlodějů,ale ten se jen tak rychle nesplní.Vždy si dokazují jací jsou to šikulové,ale jen pro sebe a nic pro lidi.To nám vlastně předváděli několik desítek let.

21 5
možnosti
Foto

I69v75a31n 59M43a39r14e71k

21. 5. 2020 19:55

"Sestaví vládu"? S tím se dá celkem souhlasit, ale má to jednu podmínku. . . . . . . . Až rozkvetou hrábě. 8-o R^

27 1
možnosti
ZD

Pobavilo.... hned se kouknu z okna jestli náhodou nepučí!

4 0
možnosti

Jako komunistům resp. socialistické demokracii vadily svobodné volby tak vadí i dnešním liberálním demokratům, progresivním demokratům, rurohujerům, vítačům imigrantů, bojovníkům za klima, genderistům s 95 pohlavími - prostě naší opozici, která najednou chce dát všechno všem v době koronaviru, takže i rozhazovat peníze.......

24 2
možnosti
ZD

Perfektní text s nadhledem a porozuměním. Volil jsem ODS jako představitelku pravice od revoluce a čekám na vzedmutí vln zdola a palácovou revoluci, abych jí to házel znovu. Zatím jen tiché šumění parlamentního potůčku u kteréhož se tak krásně sní ve vyhřátých křeslech. Kdo z nás/Vás to tak má ?

15 0
možnosti
LP

Ocenil bych,kdyby sem přestala psát svoje bláboly rudá burešova garnitura se svým hodně poddimenzovaným IQ

3 19
možnosti
JN

Pravda, nenasadil jsi laťku příliš vysoko, Pospíšile :-)

10 0
možnosti
VH

Jo, mozna kdyby meli modre ptaky, to by pak bylo asi tak jedine cim by mohla byt dnesni ODS zajimava :-):-):-)

7 3
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik