Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

AB si již za naše prachy koupil všechno. Ještě se musí popracovat na aerolinkách, aby měl co opravovat a udržet finanční toky dotací. Moudře odchází od nesmyslných biopaliv a přechází ke smyslným bioplynům. Musí prosadit dotace z EU velkozemědělským celkům , protože má potíže. Jak jinak splatí svůj dluh 44 miliardy Kč ? Jak sám říká česky neumí, ministryně zase anglicky - Nicméně směre je jasný. Tady není co překládat ? Alenka je pracovitá, už pomohla s hláškou z německa a podvod s reklamou odložila. Tedy se pokračuje dále přes české dráhy ...

Andrej volby opět vyhraje, koblížkům se to líbí ! Úspěchy máme ! Jsme na čele Evropy v inflaci a žijeme v největším daňovém břemeni od r. 2012. S kým seskládá vládu netuším, protože své věrné vyluxovává ! Z neznámých popudů se členům KSČm a ČSSD zalíbilo vést boj proti oligarchům jeho podporou ! Nedůvěryhodný a prošetřovaný - bez lustračního osvědčení - Dává svou důvěru nedůvěryhodnému Prymulovi. Ministr zdravotnictví s BIS jsou naprosté zbytečnosti, no a tak nám bude lépe ! Jak se vlastně v tomto státě mají vychovávat děti ? Asi se přeptám na Hradě!:-)

16 23
možnosti
LH

A virus Babiš reaktivovan... :-/

3 4
možnosti
Foto

Proč přát panu Fialovi vládní odpovědnost, to nejhorší, co se mu může stát? Jak bylo uvedeno, žádný strom neroste do nebe. Každý dobrý skutek bývá potrestán. Až bude chtít po Babišovi splatit ten rychle narůstající státní dluh, tak aby toho předsedu vlády dělal zdarma.

Možná, že by stálo za to místo voleb vypsat veřejnou soutěž na předsedu vlády, kdo dá více.

4 1
možnosti
PS

P98e97t51r 49S92o98u96č52e20k

21. 5. 2020 16:04

Nebuďte pesimista. Vždyť oni luxovali státní kasu i když byla skoro prázdná.

8 1
možnosti

Že by byl ten modrý suchar tak vtipný?:-)

9 4
možnosti
JH

J64a38n 57H39a23r38v65a49n

21. 5. 2020 10:28

Stanjura, Benda, Němcová, ... chodili po špičkách, aby nerušili Jaňulku, když vládla místo Nečase. Tehdy jsi měla Němcová kvílet a lomit rukama, jak to krásně umíš: "Předsedo vzchop se nebo odstup, táhneš nás do propasti!"

Tehdy jsem přestal volit ODS ne kvůli tomu slabochovi, ale kvůli té bandě která se tam stále drží u koryt. A "antibabišovský krasořečník" Fiala to nezmění. Rv

60 5
možnosti
JS

Stručné a výstižné. Tragedie je v tom, že to slušné jádro ODS nemá šanci s tím něco udělat.

13 1
možnosti
MB

ODS není pro mě tou nejhroznější představou ..vůbec ne. Ale v té konstelaci s Piráty a ambicemi ostatních malých "demokratických" stran bych jim to snad ani nepřál.

Ale máte pravdu, že se "superkorektním" až sterilním panem Fialou se jim to těžko podaří..

Ale nevím, jestli má dnes skutečně silnou a upřímnou snahu převzít vládní zodpovědnou.. V opozici je s určitými procenty také dobře ..vlastně podstatně lépe.;-)

28 0
možnosti
Foto

Vzkázala bych p. Fialovi jim jen tolik: "Zlaté oči, které (by) to viděly. ";-D (A mohou si ta to sami).

15 1
možnosti
Foto

Babiš, který je střetu zájmu tahá pilku v podstatě už druhé období a zatím to vypadá, že si to i příště zvopákne bude dál rozkrádat bez trestně státní finance, ale je to lepší než ODS

8 19
možnosti
RR

Pokud máte informace o rozkrádání státních financí AB, je vaší povinností to ohlásit na PČR, zatím je pravomocně odsouzen jen Pavlík Novotný, miláček ODS.

18 3
možnosti
KV

Máte naprostou pravdu. O parník ve zfixlovaných průzkumech vede náš drahý Andrej. A že je Andrej pořádně drahý. Nikdo toho nedokáže tolik slíbit a nikdo nedokáže tolik peněz daňových poplatníků proměnit ve vlastní peníze. Stačí jen nemít paměť akvarijní rybky. Jen poslední zjištění odhalilo, že České dráhy (státní podnik) poslaly od roku 2015 astronomických 112 milionů korun za inzerci do novin drahého Andreje. Tímto ovšem drahý Andrej nekončí. Máme tu dotace do pekárny Penam na linku pro toustový chleba. Dotace do Čapího hnízda. Dotace na zemědělskou půdu s nejasným vlastnictvím. Dotace na kuřata, prasata a krávy. Peníze státu do soukromých novin, které šíří propagandu vládní strany. Výhody při výrobě bionafty. Daňové podfuky s reklamou v rámci holdingu. Nepřátelské přebírání firem a sebevraždy okradených bývalých vlastníků. Zastavená daňová šetření. Agresivní verbální útoky na oponenty. A nekonečné tuny lží, pomluv, zastrašování, dehonestací, difamací, imbecilních předstíraček a absurdní sugesce lásky k lidu. To je náš drahý Andrej. Je nejvyšší čas aby byl drahý zase někomu jinému.;-D;-D;-D

9 22
možnosti
LH

a ty zfixlované průzkumy platí CT ? to nevymyslíš ....;-D;-D

25 0
možnosti
Foto

Vy umíte pobavit, hned po ránu. A ještě jste vyjmenoval téměř všechny kádrové rezervy. Leť modrý ptáku leť........

26 0
možnosti
ZD

Zapomněl jste jim udat směr. Nebo je to jedno ???

0 0
možnosti
Foto

Také jsem ódeesku volil dlouhé roky, a také ji znovu volit nebudu dokud se od těch, kvůli kterým jsem přestal neodstřihne definitivně.

36 3
možnosti
ZD

Už jsme si opakovaně odsouhlasili podobné myšlení i chování. Také čekám na vzedmutí vln zdola a palácový převrat. Chvilku jsem is i myslel, že k něčemu dojde když se sněm objevil v televizi. Opravdu jsem čekal zásadní změnu. A pak jsem viděl známé tváře v prvních řadách a pochopil, že jedná změna je ten přímý přenos s nevydařenou a stěží očekávanou koncovkou.

Nicméně neházím flintu do žita a napjatě čekám. Času snad ještě mám dost.

[>-]

0 0
možnosti
AN

A71l82e63š 46N44o54v65á54k

21. 5. 2020 8:27

není problém sestavit vládu. To by dokázal i Okamura. Problém je získat pro ni důvěru ve sněmovně...:-)

16 0
možnosti
Foto

R81o49m34a56n 58K70o97z79e44l

21. 5. 2020 19:54

A třeba také dovládnout do konce...ODS se to povedlo jen jednou a to vládli 4x!

4 0
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1318x
Důchodce na plnej úvazek

Seznam rubrik